
PeyamaKurd - Elon Musk, şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar "aptal" birini bulur bulmaz Twitter CEO'luğu görevinden istifa edeceğini bildirdi.
Twitter'ın yeni sahibi Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu işi üstlenecek kadar aptal birini bulur bulmaz CEO'luktan istifa edeceğim! Sonrasında sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğim" dedi.
Musk, pazar günü Twitter'daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme hakkında bir anket başlatmış ve çıkan sonucu kabul edeceğini vurgulamıştı.
Elon Musk'ın anketinde 17 milyon 500 binden fazla kişi oy kullanmıştı. Anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 57,5'i Musk'ın ayrılması, 42,5'i ise devam etmesi yönünde tercihini ortaya koymuştu.
ABD basınında ise Elon Musk'ın aktif olarak yeni bir Twitter CEO'su aradığına yönelik haberler çıkmıştı.